MOBESKO TALİHLİLERİ HEDİYELERİNE KAVUŞTU

MOBESKO’nun geleneksel hale getirdiği kampanyada 2022 model Peugeot 208 kazanan araç talihlisi Musa Bilal Yıldız’a otomobili teslim edildi.

Türkiye’nin en büyük Mobilya AVM’si olan MOBESKO dev bir kampanyaya imza atmış, mağazalarından 5 bin TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine çekilişe katılma hakkı tanımıştı. Binlerce kişinin katıldığı çekilişin sonucu ise geçtiğimiz ay belirlendi. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte başta 2022 model Peugeot 208 araç olmak üzere İphone 12 telefon, Arçelik TV ve Arçelik robot süpürge kazanan talihliler belirlenmişti.


YÖNETİM KURULU TARAFINDAN ARAÇ ANAHTARI TESLİM EDİLDİ
Asil ve yedek üyelerin belirlenmesiyle birlikte talihliler ödüllerini almaya başladı. Çekilişte sıfır otomobil kazanan Musa Bilal Yıldız’a, MOBESKO yönetimi tarafından aracını teslim edildi. MOBESKO Yönetim Kurulu yöneticilerinin hazır bulunduğu mini programda aracının anahtarını teslim alan Musa Bilal Yıldız ve ailesi çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi. Yönetim Kurulu üyeleri iyi temennilerde bulunarak aracın anahtarını talihliye teslim etti. Kampanya kapsamında ayrıca çeşitli ödüller kazanan talihlilere de hediyeleri takdim edildi.