2019 EN GÜZEL BAHÇE MOBİLYA MODELLERİ

2019 EN GÜZEL BAHÇE MOBİLYA MODELLERİ
 
Yaz ya da kış… Mevsim ne olursa olsun insanın yeşil alana olan özlemi hiç değişmez. Güneşin içimizi ısıttığı anlarda ve yağmur sonrası ciğerimize dolan toprak kokusuyla, hemen yanı başımızda bizlere nefes aldıran yeşil alanlar, bahçelerimiz…
İş hayatı, stres, yorgunluk gibi yaşam kalitemizi etkileyen faktörler bizleri yeni arayışlara yönlendirdi. Bu durum kaliteli yaşam arayışının yanı sıra özgürce vakit geçirebileceğimiz yeni sosyal alanlar yaratma zorunluluğunu beraberinde getirdi. Ev bahçeleri hayatımızın vazgeçilmez alanları arasına girerken, modern yaşamla birlikte ev dekorasyonuna verilen önem, bahçe dekorasyonu için de kaçınılmaz oldu.
Bahçeniz açık ya da kapalı olsun, evinizin tarzını bahçenizde de yansıtabileceğiniz, 2019 yılının en güzel bahçe mobilya modellerini gelin birlikte keşfedelim.
Hasır koltukları, cesur renkli minderlerle buluşturabileceğiniz gibi ferforje masa ve sandalyelerle klasik tarzın gücünü bahçenizde yansıtabilirsiniz. Kuşkusuz ailenizle vakit geçirirken ya da arkadaşlarınızla koyu bir sohbete daldığınızda bahçe mobilyalarınızın ortama ne kadar yakıştığını siz de fark edeceksiniz. Mobesko sizler için birbirinden güzel bahçe mobilya modelleri sunarken, farklı tarzlar ve zevkler için de yüzlerce alternatifi bir araya getiriyor.
 
Bahçe Mobilyalarının Tamamlayıcısı: Bahçe Aksesuarları
Mobilya seçimlerimizin yanı sıra atlanmaması gereken ufak ayrıntılar vardır ki, bahçenizin havasını tümüyle değiştirebilirsiniz. Bahçe aksesuarlarının tam bir tamamlayıcı ögeler olduğunu unutmamak gerek. Tasarım hamak ya da salıncaklar, metal saksılar, rengarenk çiçekler, aydınlatmalar…
Yaz akşamlarının tadını bahçede çıkarmayı sevenler için ışıl ışıl bir bahçe, rahat bir bahçe koltuğu ve masanızda keyifle yudumlayacağınız bir kahve ile her şey tamam. Mobesko, bu yılda en güzel bahçe mobilyalarınız için birbirinden şık aksesuarları size sunuyor.


 
Bahçe Mobilyası Seçimlerinizi Kolaylaştıracak Püf Noktalar
Bahçe mobilyalarımızın şık, estetik ve dikkat çekici olmasının yanı sıra dayanıklı, konforlu ve fonksiyonel olması da bir o kadar önemlidir. Bu amaçla birçok detaya da dikkat edilmesi gerekiyor.
Bahçe mobilyaları özellikle açık alanda yer alıyorsa yağmur, güneş gibi faktörlere maruz kalacağından seçim yapılırken; malzemesine, kumaşına ve kalitesine bakılması daha doğru tercihler yapılmasına olanak sağlayacaktır. Bahçe mobilyalarınızın paslanmasının ya da renk değişimlerinin önüne geçmek için su geçirmeyen, leke tutmayan malzeme seçimleri kurtarıcı seçimler olacaktır.
Bahçenizde alüminyum gibi daha hafif malzemelerden üretilmiş mobilyaları tercih ettiğinizde temizliğinin daha kolay olduğunu ve hafif yapısından dolayı çok daha kullanışlı olduğunu fark edeceksiniz.
 
Bahçelerde Uzak Doğu Esintisi
Doğası, havası ve mistik tarzıyla Uzak Doğu… Kim o ambiyansı yaşamak istemez ki? Uzak Doğu’nun ayrıcalıklı tarzını bahçelerimize nasıl yansıtırız, sizler için biraz ipucu derledik.
Uzak Doğu’nun bilgeliğinden faydalanıp, ahşabın gücünü kullanabilirsiniz. Ahşap masalar, oymalı hasır sandalyeler. Özellikle yeşil ile buluştuğunda ortama sağladıkları uyum inkâr edilemez. Mavi, beyaz, turuncu ve kırmızının çarpıcılığını minderlerde buluşturabilir, fener mumlukların sofistike etkisinden yararlanabilirsiniz.
Kendi zevk ve stilinizi bahçe mobilyalarınızda yansıtabilmek, bahçenizde farklı etkiler yaratabilmek için www.mobesko.com.tr‘ ye tıklayabilir ya da eşsiz bahçe mobilyaları arasında kaybolmak isterseniz mağazayı ziyaret edebilirsiniz.