2020 YILI MOBİLYA VE DEKORASYON TRENDLERİ

2020 YILI MOBİLYA VE DEKORASYON TRENDLERİ
 
Sizin için 2020 sezonunun mobilya ve dekorasyon trendlerini araştırdık. Evinize, en güncel detaylarla yenilik katmak mı istiyorsunuz? Evinizin daha özel ve benzersiz olması için popüler mobilya tasarımları, renk ve modelleri ile yaşam alanlarınızı güncelleyebilirsiniz. Zamansız ve size özel tasarım arayışında olsanız da her yıl, mobilya ve dekorasyon trendine öncülük eden bir sirkülasyon olduğunun farkındayız.
 
2020 ev dekorasyonu trendlerinde, genel hatlarıyla gözü yormayan daha dingin tasarım ve detayların hakim olduğunu söyleyebiliriz. Şehrin kalabalığı ve bunaltıcı karmaşasından uzak bir yaşam alanını kim istemez? Bu yıl, estetik ve sadelik modern bir stile dönüşüyor. Evinizin birçok köşesinde uygulamak isteyeceğiniz detaylara yakından bakalım.
 
DÖKÜMLÜ VE RENKLİ PERDELER
 
Evinizi yenilemeye nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız dökümlü perdeler sizin için çok iyi bir başlangıç olacak. Salon ve yatak odalarında tercih edeceğiniz renkli ve boydan boya uzanan perdeler, evinize farklı bir hava katarak mobilyaları öne çıkaracaktır. Mobilyalarınızla uyumlu olarak oluşturduğunuz renk kombinasyonları, yine eşyalarınızı ön plana çıkaracaktır.
 
GEOMETRİK TASARIMLAR
Bu sezon, koltuk kumaşları ve halılarda geometrik desenler öne çıkıyor. Ayrıca masa ve sehpalarda geometrik form kullanarak daha genç bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Özellikle üçgen dolaplar, dikdörtgenimsi ve dairesel masalar iç mekanlarda yerini alıyor. Geometrik kilimler ise mobilyalarınızdaki sadeliğe karşın daha hareketli ve durağan bir tamamlayıcı olacaktır.
ÖNE ÇIKAN RENKLER: GRİ, ADAÇAYI YEŞİLİ, SİYAH VE PASTEL TONLARI
 
Favori renkler; gri, adaçayı yeşili ve siyah. Gri ve adaçayı yeşili mobilyalarda tek başına hakim olacak. Gri, çeşitli kombinasyon ve stilleri kapsadığı için kullanışlı bir renk olacaktır. Halı ve mobilyalarda tercih etmeniz halinde odalarınız daha ferah ve sade bir görünüm kazanacaktır. Siyah ise daha çok aksesuar ve detaylarda karşımıza çıkıyor. Duvar ve zeminlerde beton ve çimento renklerini; dekor amaçlı kullanılan ürün ve mobilyalarda çoğunlukla gri tonlarını görmek mümkün.
Evinizde pastel tonları hakimse metal veya pirinç detaylarla hareket kazandırabilirsiniz. Tekstillerde, mobilyalarda ve aksesuarlarda pastel pembe, şeftali pembe veya pembenin tüm tonları, ev dekoruna zarif ve sakin bir dokunuşla renk katacaktır.
 
YAŞAYAN, SÜRDÜRÜLEBİLİR TASARIMLAR
 
Evinizdeki dekoratif ürünleri geri dönüşümle sürdürülebilir parçalar haline getirebilir; farklı doku, desen ve renklerle hareket kazandırabilirsiniz.