GÖZ ALICI YATAK ODASI İPUÇLARI MOBESKO’DAN

GÖZ ALICI YATAK ODASI İPUÇLARI MOBESKO’DAN
 
Yorucu bir günün ardından, yatağınızda dinlenmekten daha güzel bir şey olabilir mi? Hem şıklığı ile göz dolduran hem de işlevsel ve sakinleştirici özelliği bulunan bir yatak odasının dizaynı her ne kadar zor bir iş gibi gözükse de, aslında hiç de öyle değildir. Yeter ki enerjimiz yerinde olsun ve ne istediğimizi bilelim. Geriye kalan sadece iyi bir gece uykusu ve enerjik bir sabaha uyanış olsun.
 
Yepyeni, içinizi ısıtan bir sabaha merhaba demek için yatak odası dekorasyonlarında istikrarlı adımlar atmalıyız. Aklında “pahalı mobilyalar yatak odamı zengin gösterir.” düşüncesi olanları bir kenara alalım ve yazımızı sonuna kadar okumalarını bekleyelim. Emin olun, zengin görünüm sadece pahalı mobilyalarla olacak bir iş değildir. Odanızın alan ölçüsü ve havadar oluşuna göre seçeceğiniz uygun mobilyalarla mümkündür. Unutmayın, yatak odası seçimlerinde önemli olan kullanışlı olması ve görünümü açısından sizin ruhunuzu yansıtmasıdır.
 
Hadi şimdi sizler için hazırladığımız birkaç fikre göz atalım:
 
Beyazın Büyüsünü Yatak Odanıza Yansıtma Vakti
Yatak odası dekorasyonunda eğer ferah bir görünüm arayışınız varsa doğru renk tercihi kesinlikle beyaz olacaktır. Çünkü açık renk kullanımları, küçük alanların bile olduğundan daha büyük gözükmesini sağlar. Hem de açık renkleri tercih edenler; sabah uyandığında güne enerjik başlamak için nasıl başarılı bir seçim yaptığını da görecekler.
 
Beyaz rengi sade kullanmak istemeyenler için de bir ipucumuz olacak. Beyazın yanında gri ve parlak açık renk kullanımları, sabah uyandığınızda odanıza güneş ışığının gelmesini beklemenizi mecbur kılmaz. Bununla birlikte odanızda neşe ve canlılık hissiyatı veren mobilya-kumaş kullanımları da kontrast renklerle harmanlarsanız ortaya harika bir ambiyans çıkabilir. Yatak odalarında mobilyanın yanısıra perde kullanımları da oldukça önemlidir. Son zamanların trendi olan açık renk yatak odaları ile minimalist dekorasyonları yatak odalarınıza taşıyabilirsiniz. Peki nereden alırım ben bu beyaz yatak odasını diye soranları duyar gibiyiz. Adres tabii ki Mobesko.
 

Şık Detayların Zarafetinde Kaybolmak
Yatak odası takımlarında, tasarımlı bir ürün bulmak oldukça zordur. Bunun için de sıradanlıktan uzak bir yatak odası dekorasyonu yapmak için, alışık olmadığınız detaylara yer verebilirsiniz. Yatak odanızda bulunan eşyaların detaylı tasarımları, yaşam alanlarınızda şık ve gösterişli bir görüntü yakalamanıza yardımcı olacaktır.

 Şık detayları ceviz tonlarındaki yatak odası takımlarında rahatlıkla  bulabilirsiniz. Özellikle mobilyalarda çizgisel ve geometrik desenlerin zarafeti, odanıza farklı bir atmosfer katacaktır, bunu da aklınızdan çıkarmayın. Yaşam alanlarınızdaki konfor, her şeyden önemlidir.
 
Kalabalık Görüntüden Hızla Uzaklaşın
Yatak odalarında en önemli faktörlerden bir tanesi de sade ve şık görüntüdür. Uyumak, dinlenmek gibi aktiviteleri gerçekleştirdiğimiz yatak odalarında gözü yoran yoğun kalabalık pek de uygun olmayabilir. Yatak odalarında bu yalınlığı yükseltmenin birçok yolu vardır. Kalabalıktan uzak, sade ve tasarım yönünden de modern bir alan inşa etmek için başarılı mobilya seçimleri uygun olacaktır. Bu nedenle yatak odalarını tasarlarken mobilyalardaki şık ve sade çizgileri önemsemeli, işlevsellik yönünü de mutlaka gözden geçirmeliyiz.
 
Konforlu Bir Yatak Seçimi
Yatak odası dekorasyonu yaparken görselliğin önemi kadar konforlu olması da oldukça önemlidir. Her kişinin ihtiyacı olan yatak tipi bireysel tercihlerimize göre değişebilmektedir. Yatak odası seçimlerinde her şeyden önce uygun yatak seçimi asla ihmale gelmeyen bir alışkanlık hâlini almalıdır. Vücudunuzun dinlenmesinin en etkili silahı yataklardır. Bedeniniz için en uygun yatakları Mobesko’da keşfederek, uykunuzun sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.
 
İster avangart, ister klasik, ister sade…
Tüm yatak odası tercihlerinde dünyanın mobilyasını var olduğu 92 mağazalı Mobesko’ya uğramanızı tavsiye ederiz.