MOBESKO’DAN BOL HEDİYE, DEV ETKİNLİK!

Türkiye’nin en büyük Mobilya AMV’si olarak kabul edilen MOBESKO, pandemiye rağmen bu yıl da geleneği bozmadı ve dev bir kampanyaya imza attı. Geçtiğimiz yıllarda da birçok müşterisine sıfır otomobil kazandıran MOBESKO, bu yıl da bir talihlisine 2021 model SEAT Ibiza armağan ediyor. Her 3 bin TL’lik alışveriş yapanın bir çekiliş hakkı kazandığı kampanya bu yıl da büyük ilgi gördü. SEAT Ibıza marka aracın yanı sıra telefon, tablet, çamaşır kurutma makinası ve televizyonun da hediye edileceği kampanyanın çekilişine ise sayılı günler kaldı.

 

O GÜNE ÖZEL OYUN PARKURLARI KURULACAK

24 Ağustos Salı günü noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişi MOBESKO Yönetimi, büyük bir şölene çevirecek. Talihlilerin ödüllerinin belirleneceği kura çekimi öncesinde saat 12.00’yi gösterdiğinde etkinlikler start alacak. O güne özel olarak MOBESKO, tamamen bir eğlence merkezine dönüştürülecek. Alana çocuklar için özel olarak şişme dev kaydırak, mini şişme oyun parkuru kurulacak.

 

KATILIMCILARA İKRAMDA BULUNULACAK

Pandemiye rağmen misafirlerinin yüzünde bir gülümse bırakmak isteyen MOBESKO yönetimi, her şeyin kusursuz olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alana ayrıca yüz boyama atölyesi kurulacak, çocuklara birbirinden renkli balonlar dağıtılacak. 90’lar pop müziğinin ezgileriyle katılımcılar açık havada farklı bir gün geçirirken, şişme oyun grubunda ise çocuklar özgürce oynayacak. Katılımcılara dondurma, pamuk şekeri ve popcorn ikramında bulunulacak. Saat 12.00’de başlayan etkinliklerin ardından 14.00’te çekiliş heyecanı yaşanacak, talihliler belli olacak. Etkinlikler ise 16.00’ya kadar katılımcılara ücretsiz bir şekilde devam edecek.