MOBESKO'YA ANLAMLI ZİYARET

Diyarbakır’da yapılması planlanan mobilyacılar çarşısı projesi için MOBESKO örnek gösterildi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri MOBESKO’yu ziyaret etti, proje hakkında karşılıklı fikir alışverişi yaptı.

Diyarbakır Ticaret Odası (TSO) Başkanı Mehmet KAYA ve Mobilya Meslek Komitesi önce ki gün MOBESKO yönetimini ziyaret etti. Yönetim binasında gerçekleştirilen görüşme MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol BAŞOĞUL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat AYDIN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali KURT’un ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut BAŞTÜRK’ün katılımları ile gerçekleşti.

 

MOBESKO, Diyarbakır’a Örnek Olacak

 

Diyarbakır’a yapılması planlanan mobilyacılar ve beyaz eşya çarşısı için MOBESKO’nun örnek teşkil etmesi sebebi ile gerçekleştirilen görüşmede birçok konuya değinildi. Farklı illerde bulunan benzer yerlerin de ziyaret edildiğini fakat MOBESKO’nun en uygun örnek olduğunu belirten yetkililer, proje detayları, mağaza düzen ve konseptleri konusunda da istişare etti. MOBESKO’nun kuruluş aşaması ve projelendirme adımları hakkında bilgi veren MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol BAŞOĞUL, Diyarbakır’da hayata geçirilmesi adına örnek teşkil eden MOBESKO’nun doğuşunu ve başarı hikayesini TSO yöneticilerine aktardı. Toplantının ardından, TSO Yetkilileri mağazaları gezerek incelemelerde bulundu, esnafla sohbet etti.