MOBESKO TALİHLİSİNE ARACI TESLİM EDİLDİ


MOBESKO’nun geleneksel hale getirdiği kampanyada 2021 model Seat Ibıza kazanan talihlisi Songül Kahyaoğlu otomobilini teslim aldı

Türkiye’nin en büyük Mobilya AVM’si olan MOBESKO dev bir kampanyaya imza atmış, mağazalarından 3 bin TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine çekilişe katılma hakkı tanımıştı. Binlerce kişinin katıldığı çekilişin sonucu ise geçtiğimiz ay belirlendi. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte başta 2021 model Seat Ibıza olmak üzere telefon, tablet ve çamaşır kurutma makinesi kazanan talihliler belirlenmişti.


YÖNETİM KURULU TARAFINDAN ARAÇ ANAHTARI TESLİM EDİLDİ
Asil ve yedek üyelerin belirlenmesiyle birlikte talihliler ödüllerini almaya başladı. Çekilişte sıfır otomobil kazanan Songül Kahyaoğlu, geçtiğimiz gün MOBESKO yönetimi tarafından aracını teslim aldı. MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul ve yöneticilerinin hazır bulunduğu mini programda aracının anahtarını teslim alan Songül Kahyaoğlu, çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Başoğlu, iyi temennilerde bulunarak aracın anahtarını talihliye teslim etti. Kampanya kapsamında ayrıca çeşitli ödüller kazanan talihliler de hediyeleri takdim edildi.