14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ÇEKİLİŞ ŞARTLARI

Mobesko'dan üç kişiye sevgililer günü hediyesi! 

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler çok basit:

- @mobesko sayfasını takip edin.

- Bu gönderiyi beğenin.

- Bir yorumda 3 arkadaşınızı etiketleyin.

Vee çekilişe hak kazanın!

☑️UNUTMAYIN! Ne kadar yorum o kadar şans! 

☑️Çekilişin açıklanma tarihi 15.02.2021’dir.

☑️Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyenler ve yorum kısmında sahte hesap etiketleyenler çekilişe katılamayacaktır.

Bol şans! 

KATILMAK İÇİN TIKLA 

Hediye Teslimatları Nasıl Olacak?

Kazanan yarışmacılar, aşağıda istenen bilgileri info@mobesko.com.tr adresine veya Mobesko sosyal medya hesaplarına eksiksiz bir şekilde göndermelidir.

İsim Soy isim:

GSM No: 

Sosyal Medya Kullanıcı Adı:

Katılım Koşulları

-Sevgililer Günü çekilişi, 01.02.2021 tarihinde saat 16.59’da başlayıp 14.02.2021 tarihinde saat 23.59’da sonlanacak olup; 15.02.2021 tarihinde açıklanacaktır.

Her ne sebeple olursa olsun 14.02.2021 günü 23.59’dan sonra gerçekleşen katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

-Çekiliş kuralları dahilinde katılımcılardan çekilişle belirlenecek 3 kişi Altın Tek Taş kazanacaktır.

-Hediye kazanan ve bilgilerini gönderen katılımcılar hediyelerini Mobesko Yönetim Kurulu’ndan teslim alacak olup, kargo ile alım isteyen talihliler için hediye alınan ürünün alımı sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir gecikme, problem ve/veya sorundan Mobesko sorumlu tutulamaz.

-Mobesko; kullanıcıların sağladığı bilgileri, 3. şahıs ve kurumlarla paylaşmamak kaydıyla, saklı tutar. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez. 

-Çekiliş kazananları, iletişim ve adres bilgilerini 20.02.2021 günü 12.00’a kadar iletmek durumundadır. Gerekli süre içerisinde geri dönüş yapmayan katılımcılar, hiçbir hak iddia edemezler. Yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle yaşanabilecek aksaklıklardan Mobesko ve ilgili ajans sorumlu tutulamaz.

-Mobesko, kampanya boyunca sonuçları olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak, hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazanıldığını tespit etmesi durumunda, ilgili katılımcının o güne kadarki bütün çekiliş verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve ödül vermeme hakkını saklı tutar. 

-Mobesko 01.02.2021 tarihli Sevgililer Günü çekilişine katılanlar, yukarıda belirtilen program şartnamesini okumuş kabul etmiş sayılırlar. 

-Mobesko, herhangi bir zamanda program koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve programı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışında kalmaktadır.