Mobesko'dan Personeline Jest!

Her yıl gerçekleştirdiği indirim günleri kampanyasının 11.sini büyük bir heyecanla sürdüren Mobesko, 12 Aralık Mağazacılık Gününde personelini unutmadı. Hazırladığı video ile personelinin Mağazacılık gününü kutladı.

Kurulduğu günden bu yana başta Kocaeli olmak üzere Türkiye’nin bir çok yerine hizmet veren Mobesko’nun gelenekselleşen İndirim Günleri 15 Kasım Pazartesi günü başlamıştı. Bünyesindeki 92 mağaza ile indirim günlerine damgasını vuran Mobesko, yoğun günler geçirilmesine rağmen 12 Aralık Mağazacılık Gününde sosyal bir çalışmaya daha imza attı. Günün anlamına istinaden asıl emek sahibi olduğunu belirttiği personelini bir videoda buluşturdu. Sabahın erken saatlerinde kameraları karşısında gören Mobesko çalışanları, yapılan jest karşısında hem büyük şaşkınlık hem de mutluluk yaşadı. Mobesko ayrıca çektiği tanıtım videosunu kendi adını taşıyan sosyal medya hesaplarından da yayınladı. 

FARKLI PROJELER YAKINDA!

MOBESKO yönetimi yaptığı açıklamada; asıl emek veren personellerini bu özel günde unutmamak, onlara hem teşekkür etmek hem de bir hatıra olarak kalması adına böyle bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. 15 Kasım Pazartesi başlayan ve 15 Ocak Cumartesi gününe kadar devam edecek olan İndirim Günleri için de büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyleyen Mobesko yönetimi, ilerleyen günlerde farklı projelerini de açıklayacaklarını belirtti. 

İNDİRİMLERİ KAÇIRMAYIN!

MOBESKO’da iki aylık kampanya süresince tüm mobilya alanlarında seçili ürünlerde gerçekleştirilen indirimli ve avantajlı fiyatları kaçırmayın! Özel kargolama seçeneği ve güvenli hizmet anlayışı ile MOBESKO dünyanın dört bir yanına eviniz için dilediğiniz ürünü gönderiyor. İndirim günlerine özel fırsatları ve kampanyaları kaçırmamak için https://mobesko.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, ürünleri detaylı incelemek ve satın almak için Mobesko mağazalarına uğrayabilirsiniz.