DÜNYANIN HEDİYESİ MOBESKO'DA

MOBESKO GELENEĞİ BOZMUYOR; BİR TALİHLİYE 2022 MODEL PEUGEOT 208

 

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si MOBESKO, bu yıl da geleneği bozmuyor. MOBESKO, bu yıl bir talihlisine 2022           model Peugeot 208 hediye edecek. Kampanyada araba dahil toplam 41 ayrı hediye sizi bekliyor, bu şansı kaçırmayın.

 

Türkiye’nin en büyük Mobilya AMV’si olarak kabul edilen MOBESKO, bu yıl da geleneği bozmuyor. Geçtiğimiz yıllarda da birçok müşterisine sıfır otomobil kazandıran MOBESKO, bu yıl da bir talihlisine 2022 model Peugeot 208 armağan edecek. MOBESKO kampanya kapsamında ayrıca televizyon, robot süpürge cep telefonu hediye edecek. 2022 model Peugeot 208 ve diğer hediyeleri kazanmak için son başvuru tarihi ise 15 Ağustos olarak belirlendi.

 

EVİNİZ İÇİN İSTEDİĞİNİZ HER ŞEY TEK YERDE!

 

‘Dünyanın Mobilyası Kocaeli’de’ sloganıyla Kartepe’de 92 mağazası ile hizmet veren MOBESKO; evinizin tüm mobilya, beyaz eşya, mutfak, halı, mefruşat, ev tekstili, aydınlatma aksesuarları, ofis mobilyaları, bahçe mobilyaları ve bebek-çocuk-genç odası gibi geniş ürün yelpazesine sahip olmasıyla yediden yetmişe herkesin gözde durağı haline geldi.

 

5 BİN TL’YE BİR ARABA!

 

MOBESKO kampanya kapsamında mağazalardan tek seferde yapılan her 5 bin TL’lik alışveriş yapan tüm müşterilerine bir çekiliş hakkı veriyor. MOBESKO’nun gelenekselleşen çekilişinde 2022 Model Peugeot 208’in yanı sıra birbirinden güzel hediyeler yer alıyor. Kampanya kapsamında 10 kişiye Arçelik 109 ekran TV, 15 kişiye Arçelik robot süpürge, 15 kişiye İphone 12 64 GB (hat ve kart hariç), verilecek. Ne kadar çok alışveriş yaparsanız o kadar çok çekiliş hakkı kazanacağınızı da unutmayın.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 15 AĞUSTOS!

 

15 Nisan itibariyle başlayan çekilişe son başvuru tarihi 15 Ağustos olarak belirlendi. Hediyelerin sahipleri, 22.08.2021 tarihinde saat 17.00’de MOBESKO’da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek. Kampanyaya katılım hakkı kazanmak için MOBESKO içerisindeki mağazalardan 5 bin ya da 5 bin TL’nin katlarında alışveriş yapmanız yeterli olacak.

Kampanyayla ilgili tüm detaylara ise www.mobesko.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.